Van het bestuur: Terugblik op een geslaagd Oktoberfest

Eindelijk was het dan weer zover. Na 2 jaar weer een “Oktoberfest” bij ODO. Het mocht weer en wat was het geslaagd. Maar eerst was er natuurlijk de wedstrijd van ODO 1 tegen koploper Tjoba uit Zeeland. Zelf heb ik alleen het zinderende einde mogen aanschouwen, maar ik heb mij laten vertellen dat het een wedstrijd was die lang twee kanten op kon vallen. Het uiteindelijke gelijkspel 20-20 is dan ook zeker geen verkeerde uitslag en een zeer verdiend punt voor ODO 1. Een resultaat om trots op te zijn. En laten we dan ook niet vergeten dat ODO 2 bovendien een hele mooie overwinning heeft behaald van 18-17. Fantastische resultaten op een prachtige zaterdag met daarna dus het Oktoberfest.

Broodjes Bratwurst mit Sauerkraut, Rösti en Apfelstrudel mit Vanillesauce und Sahne, het ontbrak aan niets. Deze maaltijd was perfect georganiseerd door de spelers van ODO 4, die zelf volledig gehuld waren in lederhosen en dirndls. Dat de voltallige selectie van onze gasten Tjoba gezellig met ons mee aten en zich ook in klederdracht hulden, maakten het feest compleet.

Het buitenseizoen zit er bijna op. Nog twee speelzaterdagen te gaan en we kunnen ons dus gaan richten op het zaalseizoen. Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk, maar tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 25 oktober zullen we de meest actuele stand van zaken toelichten.

Via deze weg nodig ik iedereen nogmaals uit om aanwezig te zijn bij deze Algemene Ledenvergadering (ALV). Maandag 25 oktober dus om 20.00 in de kantine aan de Baanderheer. Vergeet niet om je QR code mee te nemen voor toegang.

Na de ALV zullen de contributienota’s voor dit seizoen snel volgen. De contributie zal na goedkeuring door de ALV alleen licht verhoogd worden i.v.m. inflatie.

Tot slot wederom een oproep om niet te vergeten te stemmen op ODO via Rabobank clubsupport. Dit kan nog t/m 25 oktober 2021 via www.rabobank.nl/leden/clubsupport. ODO kan uw steun goed gebruiken.

Voor nu wens ik iedereen een fijne herfstvakantie of werkweek. In de herfstvakantie heeft de activiteitencommissie nog activiteiten gepland voor de jeugd, zoals op vrijdag 22/10 de pupillenmiddag (voor de D, E en F). Geef je snel op, als je dat nog niet gedaan hebt.

Namens het bestuur,
Laura van der Vaart