De herfstvakantie, einde veldcompetitie en weer de zaal in

De herfstvakantie

Vanaf zaterdag 16 oktober tot en met zondag 24 oktober is het herfstvakantie op de scholen. In deze week wordt er gewoon trainen gegeven indien er genoeg animo voor is, de keuze is geheel aan de trainers en spelers of er 1x of 2x getraind gaat worden. Meld je dus ook op tijd af bij je trainer mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kunnen de trainers bepalen of de training wel of niet doorgaat. Dus stem dit goed met elkaar af!

Verder verloop veldcompetitie

Voor de meeste jeugdteams eindigt de veldcompetitie op zaterdag 16 oktober, met uitzondering van een paar teams die op 23 oktober of op 30 oktober nog een wedstrijd hebben. Voor de senioren eindigt de veldcompetitie op zaterdag 30 oktober, met uitzondering van het sterrenteam ODO 5.

Begin zaal trainingen

Met de veldcompetitie die ten einde loopt, komt de zaalcompetitie na lange tijd weer om de hoek kijken. Vanaf dinsdag 26 oktober beschikken wij over de Lentiz sporthal en sporthal de Hofstede en kan er al in deze zalen getraind gaan worden. Tot die tijd wordt er dus nog buiten getraind. Voor de senioren en enkele jeugdteams worden er op 30 oktober nog wedstrijden op het veld gespeeld, zij kunnen in de week van 26 oktober dus ook nog op het veld terecht. Verder wordt het trainingsschema voor de zaal binnenkort op de website geplaatst. Voor alle vragen of opmerkingen omtrent de trainingen kunnen jullie bij mij (Koen Makkinga) terecht.

Zaal oefenwedstrijden en -competitie

Op Zaterdag 27 November begint de zaalcompetitie, en op de zaterdagen 13 en 20 November wordt er een oefenprogramma gepland. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

 

Alvast bedankt voor jullie inzet en laten we de veldcompetitie mooi afsluiten!

Met vriendelijke groet,

Koen Makkinga

TC