Van het bestuur

September zit er bijna op en wat was deze maand een cadeautje als het op het weer aankomt. De buitencompetitie is tot nu toe veelal zonovergoten geweest met een lekkere temperatuur en weinig wind. Zaterdag was het ook weer zo’n prachtige dag. Wat zag het er fantastisch uit; geen 1,5 meter afstand meer, het terras zat vol, publiek stond volop langs de zijlijn (ook veel toeschouwers van onze gasten) en als klap op de vuurpijl wederom een geweldige overwinning van ODO 1 tegen Twist uit Vlaardingen (22-16!!).

Afgelopen week was het de week van de scheidsrechters. Zo belangrijk dat deze toppers er iedere week weer staan zodat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden. Onmisbare vrijwilligers dus en daarom hebben we ze deze week in het zonnetje gezet. Nogmaals dank aan alle scheidsrechters.

Vanuit mijn rol als penningmeester gebruik ik dit voorwoord direct maar even om wat serieuze en financiële zaken te bespreken.

  • Rabobank clubsupport

Wij hebben ons weer ingeschreven voor deelname aan clubsupport van de Rabobank met dit jaar als bestedingsdoel -> aankleding van onze nieuwe kantine, verbeteren van de internetvoorziening en waar nodig vervangen en aanvullen van trainingsmaterialen. Stemmen op ODO kan van 4 t/m 25 oktober en het spreekt voor zich dat wij iedereen met een rekening bij de Rabobank oproepen om te stemmen op ODO Maasland. Vorig seizoen hebben wij maar liefst EUR 2.484,- opgehaald via deze prachtige actie van de Rabobank. Wij hopen wederom op ieders steun en danken jullie alvast hartelijk.

  • Statiegeldflesjes in de speciale container

Vanaf 1 juli dit jaar wordt er op alle plastic flesjes statiegeld (€ 0,15) in rekening gebracht. Dus ook op de flesjes die je in de kantine koopt. Bij ODO hebben wij hiervoor een aparte inlevercontainer zodat de statiegeld opbrengst ten gunste van de vereniging komt. De container is zwart met een oranje deksel en te herkennen aan de statiegeld stickers. De opbrengst gaan wij volledig inzetten voor het ODO Kamp in het voorjaar van 2022. In het kader van “alle beetjes helpen” rekenen wij natuurlijk iedere week op een overvolle container.

  • Sponsorkliks

De decembermaand is dichterbij dan je denkt en daarom wil ik graag alvast wijzen op het steunen van ODO via sponsorkliks. Hoe werkt het ook alweer:

  • Ga naar de website sponsorkliks.nl (of installeer de app sponsorkliks op je mobiel)
  • Als je iets wil kopen bij deelnemende webwinkels (o.a. Bol.com, Coolblue, Booking.com, Aliexpress.nl, Thuisbezorgd.nl) doe dit dan niet via de app van die winkel, maar via de sponsorkliks app of website.
  • Geef aan wie je wil sponsoren -> ckc ODO Maasland
  • Klik op de webwinkel van jouw keuze. Je wordt dan doorverwezen naar de webwinkel en je kan je bestelling op de reguliere wijze doen.
  • Afhankelijk van de winkel krijgen wij een percentage van jouw bestelwaarde.

Kortom het kost niets extra’s, maar levert ODO “gratis” geld op.

  • Algemene Ledenvergadering 25 oktober 2021

Op maandagavond 25 oktober staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Alle leden (of ouders van leden) zijn uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. We zullen terugblikken op het afgelopen seizoen en het financiële resultaat bespreken, maar vooral vooruitkijken naar de toekomst en de plannen voor het komende jaar (jaren) bespreken. Zet deze datum in je agenda als je het interessant vindt om hierbij aanwezig te zijn.

  • Officiële opening kantine

Tot slot wil ik jullie nog wijzen op de officiële opening van onze kantine aanstaande zaterdag, 2 oktober. Deze zal plaatsvinden direct na de wedstrijd van ODO 1. Het programma en de inschrijflink voor de maaltijd staat op onze site. Wij kijken uit naar weer een vol terras (we duimen voor mooi weer) met veel gezelligheid en lekker eten.

Laura van der Vaart
Penningmeester