Update opstart verkorte jeugdcompetitie

Update 7 juni: het competitie-schema staat op de site.


Stilstaan . En Hollen.

In de afgelopen week is een fikse krachttoer geleverd binnen de korfbalgemeente om een verkorte jeugdcompetitie A-F op te zetten voor de zaterdagen 12, 19 en 26 Juni. Ook bij ODO was het vanuit niets weer even een sprint trekken. En het is gelukt!

Vanaf vanavond staan de wedstrijden al in de KNKV app en zal het programma zo snel mogelijk naar de ouders/spelers toegestuurd worden. Zo wordt er op korte termijn gelukkig weer gekorfbald tegen andere verenigingen, waarbij we hopen dat de jeugd zoveel mogelijk beschikbaar is!

ODO heeft alle jeugdteams ingeschreven, waarbij de leeftijdsgrens per 1 Januari 2022 wordt aangehouden om de speelcategorie te bepalen. ODO wilde heel erg graag in de team samenstellingen van dit seizoen spelen en dat is heel aardig gelukt. Soms staat er een andere letter of cijfertje bij het team, maar de meeste teams spelen met dezelfde spelers. Alleen voor sommige E-teams is dat niet gelukt; zo spelen de E1, E2, E3 en enkele nieuwe leden als D3 en D4 in de komende 3 wedstrijden. De exacte teamindelingen voor alle teams voor de komende 2 wedstrijden komen z.s.m. naar jullie toe!

ODO is druk bezig om ook alle trainers/coaches te vragen deze wedstrijden te coachen, daarnaast zullen deze wedstrijden ook ‘gefloten’ moeten worden. We doen graag een beroep op ODO leden om – alhoewel het erg korte termijn is – de schouders eronder te zetten om deze wedstrijden in goede banen te leiden. Ook hier vanuit stilstand direct volle bak!

Bij de wedstrijden is helaas nog geen publiek welkom….. wel mogen de chauffeurs van de uitspelende teams en uiteraard de coaches op de accommodatie.

Voor wat betreft het gebruik van kleedkamers, kantine en terras zal het ODO bestuur maandagavond overleg hebben en  direct daarna bekend maken wat de plannen zijn.

 

Wellicht ten overvloede: de teamsamenstellingen voor de komende 3 weken (meer info) zijn NIET de team opstellingen voor het komen de seizoen! We verwachten deze nu in het weekend van 12/13 Juni te publiceren!

Namens de Technische Commissie,

Helen Vermeer (WS junioren)

Margreet Poot (WS aspiranten en D pupillen)

Karen Bijloo (WS E en F pupillen)

Rob van der Hak