Beachvolleyballen in de zomer bij ODO

Hoi,

Nu het beter weer wordt maar ook de trainingen voor de senioren op een lager pitje gaan, lijkt het me deze zomer wel leuk om ons beachveld nog te gebruiken voor enig vertier. Vorige zomer heb ik samen met wat vrienden veel lol gehad op random zaterdag en zondagmiddagen in de zomer.

Om maximaal flexibel te zijn heb ik een app-groep aangemaakt waar iedereen lid van kan worden, waar je kan melden dat je zin hebt om te gaan beachvolleyballen op een voor jou mooie tijd. Dan is het alleen nog wachten of er genoeg anderen zijn.

We moeten nog even bepalen hoe we het gaan regelen met sleutels ed. Let wel, het beachvolleybal veld moet wel elke keer netjes worden opgeruimd, en de kantine gaat niet open. Ook is het de bedoeling dat je echt voor het (recreatief) sporten komt, en de naborrel doe je maar bij iemand in de tuin met inachtneming van alle maatregelen 🙂

Groetjes Jaap

Appgroep: https://chat.whatsapp.com/FZcrh556zGWGvsm1PFwwsT