Een stamvader van ODO overleden

Deze week bereikte ons het verdrietige bericht dat op 89-jarige leeftijd Jaap Zegwaard is overleden.

Jaap Zegwaard heeft zelf niet gekorfbald, maar was samen met zijn vrouw Bertha, die afgelopen voorjaar overleed, een ware stamouder voor ODO. Vier van zijn zes kinderen hebben gekorfbald, een deel van de kleinkinderen, en inmiddels kloppen ook de eerste achterkleinkinderen aan de korfbaldeur. En niet alleen korfballend, ook bestuurlijk waren Jan, Jolanda, Hetty, Arco, Koos en Tineke bijzonder actief.

Wij herinneren Jaap, tuinder in hart en nieren, door zijn bijdragen aan de stichting ODO-accommodaties en vele acties die ODO heeft georganiseerd. Met Jaap verliezen we een bijzondere man en namens ODO wensen we de hele (korfbal-)familie sterkte met het nemen van afscheid in deze moeilijke periode.

Namens ODO-bestuur,

Erik Passchier