Van het bestuur

Wij wensen jullie als eerste een heel goed, gezond en gelukkig 2021 toe. Het motto voor de tweede helft van het seizoen dient dan maar het volgende te zijn: Achter de wolken schijnt de zon.

We kunnen momenteel niets over de toekomst voorspellen, maar de verwachting is wel dat het allemaal iets beter zal gaan worden. Ondertussen is de jeugd buiten aan het trainen en zijn steeds meer gewend aan de kou. En dat is mede te danken aan de lekkere warme mutsen gesponsord door Welvreugd en geregeld door de activiteitencommissie (AC).
Door wat aanpassingen aan het schema kan de jeugd allemaal twee keer in de week trainen. Door het thuisonderwijs zijn dat vaak de twee enige momenten van actief buiten zijn in de week. Trainers bedankt voor jullie ondersteuning! We vinden het fantastisch dat jullie de motivatie blijven houden om training te geven ondanks het feit dat er geen wedstrijden voor je team worden gespeeld en zelf ook niet mogen trainen of spelen. Het bestuur realiseert zich dat het een moeilijke en saaie periode voor de senioren is. We proberen binnenkort weer een wervelende pubquiz met Frits op de feest-, festival-, kroegloze vrijdagavond te organiseren. Verder beseffen we ook dat ODO niet de “service” (trainingen, wedstrijden, bootcamp) kan verlenen aan de senioren zoals we gewend zijn. Wij denken hier, als bestuur, over na. Uiteraard moet dit allemaal financieel te verantwoorden zijn. Wij zullen hier in de komende maanden op terugkomen.
Wij wensen jullie verder veel gezondheid toe. Het is een spannende tijd en wij hopen dat jullie dit samen met je familie, gezin en huisgenoten veilig mogen doorkomen. Voor ieder die in zijn omgeving een zieke heeft, willen wij sterkte toewensen en hopen op een spoedig herstel.
Het Bestuur
Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Marjan en Rob