Uitslag ODO kerstactie

De lekkerste manier om de clubkas te spekken… Dat was het zeker, deze kerstactie!

Met elkaar hebben we maar liefst 750 stollen en kransen verkocht. Een geweldig aantal. Ook ontzettend leuk dat er een aantal bedrijven een bestelling hebben gedaan. Die grote aantallen zijn natuurlijk erg leuk en mooi voor het resultaat.
Jullie zijn natuurlijk erg benieuwd welk team en welke kinderen de meeste lekkernijen hebben verkocht en de meeste bestellingen op hun naam konden schrijven. De combinatie van deze twee dingen zorgde voor een mooi rijtje kinderen die we met een cadeaubon willen verblijden. Het lijstje is wat langer dan de eerst genoemde 3 prijzen, omdat we jullie inzet erg waarderen. We zijn sowieso hartstikke blij met elke bestelling, dus trots op ieder kind.

Het team dat het teamuitje naar het zwembad heeft gewonnen is ODO E4. Met gemiddeld bijna 16 verkochte producten per kind en 7,4 bestelling per kind is dit team de duidelijke winnaar!
De uitslag per kind zie je hieronder. Het zijn de kinderen die 10 of meer kransen en stollen hebben verkocht én 6 of meer bestellingen konden noteren. Sommige kinderen hadden tientallen aantallen en bestellingen op hun naam staan. Heel knap.
We nemen z.s.m. contact met jullie op welke cadeaubon je zou willen ontvangen. Allemaal van harte gefeliciteerd en bedankt!

Naam kind Team Prijs
1) Bart Hooft E  €    15,00
2) Ruben Boer D2  €    10,00
3) Anne Hanemaaijer E4  €       7,50
Tevens prijzen voor:
Daantje van der Salm E4  €       7,50
Nova van Gils F  €       7,50
Naomi Verbarendse C3  €       7,50
Dana van der End C1  €       7,50
Tjerk Slot E2  €       7,50
Nolah de Keijzer E5  €       7,50
Iris Bijloo E5  €       7,50
Fleur Bijloo D1  €       7,50
Lynn Hanemaaijer C3  €       7,50
Vera Boelens F1  €       7,50
Duncan Strootman D1  €       7,50
Sanne Heijdra D2  €       7,50

De kerstactie-commissie,
Pien, Rob en Barbara