ODO senioren blijven fit met KorfbalFit!

Nadat de strengere lockdown is ingegaan per 15 December, is het voor alle spelers van 18 jaar en ouder helaas niet meer mogelijk om in groepsverband te trainen bij ODO; en ook de sportscholen zijn dicht. Daardoor zijn de seniorleden van ODO in deze tijden aangewezen op zichzelf om aan hun conditie te werken. Hardlopen, joggen, je eigen workout @home , dat valt niet mee!

Het ODO bestuur wil graag deze spelers ondersteunen om in conditie te blijven! Daarom is in samenwerking met KorfbalFit aan alle spelers een gratis Premium maandabonnement verstrekt aan alle, circa 50 seniorleden!  Korfbalfit is een initiatief van onder meer de ons welbekende Laurens Verbaan, en wordt al door meerdere selecties van korfbalverenigingen gebruikt. Via www.korfbalfit.com  kunnen de leden zich gratis registeren en via dit platform leuke, nuttige en vooral korfbal specifieke oefeningen vinden en uitvoeren in hun eigen omgeving. Ook worden er nuttige tips en adviezen gegeven.

Het ODO bestuur hoopt natuurlijk dat zoveel mogelijk senior leden zich aanmelden bij dit platform om straks in Januari (als het hopelijk weer mag) de trainingen zonder achterstand te kunnen hervatten! Veel succes allemaal!

Namens het ODO bestuur en Technische Cie.,

Rob van der Hak

Zie ook: Seniorenteams ODO gaan aan de slag met KorfbalFit – KorfbalFit