UPDATE Jeugdtrainingen in de Kerstvakantie:

Morgen, donderdag 24 December wat wijzigingen:

De A junioren, C2, C3 en D2 hebben geen training!

16.00 – 17.00 uur B1 + C1  olv Isa Iris Kim

15.00 – 16.00 uur E en F pupillen onderlinge wedstrijdjes!

15.00 – 16.00 uur D1 olv Jakomijn

(hopelijk werkt het weer een beetje mee…., bij slecht weer worden jullie tijdig geïnformeerd mocht de training niet doorgaan!)

Op Dinsdag 29 December zal er in de middag (waarschijnlijk van 14-16 uur training worden gegeven aan jeugdteams A t/m D door onder meer Patrick Bezemer, Michiel van der Vaart, Lennart van der Lingen en Rick Vermeer! Exacte tijden en groepen worden z.s.m. bekend gemaakt! Houd deze tijd alvast vrij!

De E en F teams trainen ook in de middag, o.l.v. hun eigen trainers.

Op donderdag 31 December willen we ook in de middag nog trainingen organiseren voor een aantal teams; we inventariseren of er voldoende animo is bij zowel spelers als trainers! Nieuws hierover volgt ook zo spoedig mogelijk!