Routekaart hervatten / starten competities

Wanneer mag er weer worden gekorfbald en welke impact heeft dat op het vervolg van de competitie?

De KNKV heeft een routekaart opgesteld, waarin is uitgewerkt hoe de competities (zowel zaal als veld) gespeeld kunnen worden. Zij hebben daarbij rekening gehouden met diverse startmomenten. afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

Routekaart competities ODO

We weten inmiddels dat we niet voor half december starten met de competitie. In dat geval, zijn alle gemiste wedstrijden nog in te halen, maar wanneer er pas half januari mag worden gestart, dan wordt er maar een halve competitie in de zaal gespeeld. Na 13 februari is er geen zaalcompetitie meer mogelijk.

NB: Ale we weten wanneer de zaalcompetitie start, worden ook de in te halen wedstrijden van de 1e helft veld (wedstrijdkorfbal) ingepland en de start van de (2e helft) veldcompetitie bepaald.

 

Meer info: Helen Vermeer/TC