Update 10 November: Trainingen en wedstrijden jeugd tot 18 jaar

Vanwege de intocht van Sinterklaas, zullen we de onderlinge wedstrijden voor de jongere E pupillen en F pupillen op zaterdag 21 November organiseren. Meer informatie hierover volgt via de site en/of de trainers/coaches.

Zaterdag 14 November komen alle teams van A1 t/m E2 in actie; De A teams zullen onderlinge wedstrijden/mix toernooi spelen op kleine velden; verder zullen de B1 en C1 tegen elkaar uitkomen, een combinatie van C23 tegen de D1 en de D2 zal spelen tegen de E1 en E2. De laatsten kunnen hierdoor alvast een beetje oefenen hoe dat gaat in de D!

Kijk voor tijden bij de wedstrijden. Kan je niet spelen? Meld je dan af bij je trainer/coach of wedstrijdsecretaris!

Helaas is de Hofstede niet toegankelijk voor publiek……

Namens de Technische commissie,

Rob van der Hak


Zondag 8 November:

Op 10 Oktober werden de laatste veldwedstrijden gespeeld voor alle jeugdteams, waarmee de breedtesport competities en die van de D1 in ieder geval ‘normaal’ werden beëindigd.  Voor de A1 betekende het helaas een voortijdig einde van de 1e helft veldcompetitie.

In een normale overgang van de veld- naar de zaalcompetitie is er dan gewoonlijk een 3-tal weken zonder wedstrijden waarbij we in de laatste week van Oktober ‘naar binnen’ gaan. Normaliter hadden we Zaterdag 7 November al oefenwedstrijden gespeeld en vervolgens vanaf volgende week aan de zaalcompetitie begonnen.

Helaas is niets minder waar…. Door de extra Corona maatregelen per 13 Oktober waarmee de veldcompetities stil werden gelegd, gevolgd door de verscherpte maatregelen per 4 November werd al snel duidelijk dat de zaalcompetitie niet volgens plan zou worden gespeeld. Het KNKV – de korfbalbond – heeft een routekaart gemaakt waarmee wordt aangegeven op welke momenten (als de Corona regels dat zouden toelaten) en hoe de competitie eventueel gespeeld zal kunnen worden. Het is op dit moment niet te voorspellen hoe en wanneer e.e.a. daadwerkelijk gaat plaats vinden.

Voorlopig zijn we blij dat we voor de jeugd tot 18 jaar ‘gewoon’ kunnen trainen, en inmiddels zijn we alweer vanaf 27 Oktober in de zaal bezig. Ter afwisseling willen we af en toe onderlinge wedstrijden organiseren, bovenop de huidige trainingen. We zijn nu bezig om op Zaterdag 14 November onderlinge wedstrijden te organiseren voor alle jeugdteams, vanaf 10.30 -17.00 uur. Ook proberen we hierin de nieuwe leden E/F pupillen te betrekken.

Houd de website goed in de gaten voor extra mededelingen hierover!

Ook zullen we via de wedstrijdsecretaressen en/of trainers/coaches hierover communiceren.

 

Namens de Technische Commissie,

Rob van der Hak