ODO E2 – VEO E1 (12 – 9)

He, mensen.

Welkom bij ODO E2 tegen VEO (PLEO) E1. Sophie mocht de bal uitnemen.  Al snel ging de bal naar VEO. we onderscheppen de bal  en gooiden de bal naar Thijmen en maakte een afstand schot er in 1-0 voor ODO E2. VEO (PLEO) nam de bal uit en scoorde de bal. 1-1 wij namen uit en scoorde Ilse de bal er in 2-1 voor ODO doorloop aangegeven door Thijmen. toen nam VEO (PLEO) de bal uit en scoorde 2-2. En daarna scoorde Thijmen 3-2 VEO (PLEO) nam de bal uit  en ODO onderschepte de bal en scoorde 4-2 dat doelpunt was van Thijmen.  En in de tussen tijd hebben we flink geknokt. De eind stand was 12-9 voor ODO. Thijmen had er 5 gescoord en Ilse 3 Sophie ook drie Feliene 1 Tjerk hat heel goed aangegeven en Suyker en Anouk hebben goed gecoacht GEWONNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanaf de verre zijlijn werden we door Remco op de hoogte gehouden.

 

Groeten  Thijmen en Ilse.