ONDO (G) C6 – ODO C3

KAMPIOEN???

Jee we zijn KAMPIOEN geworden. En niet voor niets. We speelde de eerste helft heel goed alleen jammer dat Lynn door haar enkel ging en dat we in één vak met z’n drieën verder moesten . We stonden de eerste helft 3-1 voor en terecht ook . De tweede helft was moeilijker dan de eerste, we waren gehaast en we gooiden de bal soms in de tegenstanders handen. Het scoren ging moeilijker ……we hebben er uit eindelijk nog één gescoord. Maar jammer genoeg hadden we 4-5 verloren . Toen de wedstrijd afgelopen was gingen we een foto van Ondo en Odo bij elkaar maken. Want we waren ten slotte allebei kampioen geworden. Na de wedstrijd kregen we een verassing . We gingen met z’n allen pannenkoeken eten bij Ilse thuis. Ze hadden heel erg hun best gedaan om het gezellig te maken Margreet was gekomen om bloem te geven en ons een medaille uit te reiken. Céline had zelfs Tony chocolony gegeven met onze foto erop. Jammer genoeg was dit de laatste buiten wedstrijd van dit seizoen….

Groetjes van Ciara.