ODO E4 – ALO E2 (11-15)

Haaaallllllllllllllllooooooooooooo,

Ik ben Anne , en ik ga weer een stukje schijven.

Het was echt een hele leuke wedstrijd maar die vervelende jongens waren dan weer niet zo leuk. Mmaaaaaar wij weten nu wel hun trucjes en twee verdedigen de jongens en de andere doen de meiden. en de kids die tegen de jongens staan die moeten goed verdedigen en de kids die tegen de meiden staan die kunnen dan heel veel schieten, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar het is wel eerlijk als we omstebeurt tegen de jongens gaan,want anders gaan der heeeeeeeeeeeeeeeel de wedstrijd twee kinderen verdegigen en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel de wedstrijd twee schieten DAT IS TOCH OOK NIET LEUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Nou dat was mijn verslag tot dinsdag/donderdag/zaterdag . DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!