ODO F1 – ONDO (G) F3 (1-9)

ODO F1 ā€“ ONDO F3

Goedmiddag allemaal!

Vandaag moesten we tegen ONDO F3 spelen. We wisten al voor de wedstrijd dat het moeilijk zou worden, want ONDO had alle wedstrijden al gewonnen. Maar ondanks dat begonnen we vol goede moed en veel zin aan de wedstrijd. Wij mochten als eerste aanvallen, dus moesten we goed gooien en vangen. Dat ging best goed, maar ONDO maakte het ons wel erg moeilijk. Toen de tegenstander de bal had moesten wij gaan verdedigen. We zaten er goed bij als ONDO wilde overgooien, waardoor we de bal konden onderscheppen. Ondanks dat we goed aan het verdedigen waren kon de tegenstander overgooien naar de korf en konden ze schieten. De tegenstanders hadden er al 3 gescoord, maar daardoor mochten we wel een superspeler erbij hebben. Dus waren wij met 5 tegen 4 van hun. Daardoor ging het vrijlopen en overgooien wel beter! Doordat ONDO makkelijk scoorde, maakten ze veel doelpunten. Maar wij hebben, doordat we goed gingen overgooien, ook gescoord! Evi stond helemaal vrij voor de korf, en mikte hem er zo in! Zo kwamen we op een eindstand van 1-9, maar we hebben allemaal goed ons best gedaan. Ik zie jullie dinsdag weer, als we weer lekker gaan trainen.

Tot dinsdag!

Laura