Een gezonde en gastvrije sportomgeving

ODO heeft zich aangemeld voor het KV VERS-programma, een project vanuit het Nationaal Preventieakkoord om sportverenigingen te stimuleren aan de slag te gaan met een gezonde sportomgeving. Een verantwoord assortiment staat daarbij centraal en er is ook aandacht voor roken, alcohol, uitstraling en gastvrijheid van de kantine als thuishonk van de vereniging. ODO vindt dat dit prima past in zijn programma Bouwen aan de Basis.

Als KV VERS modelvereniging krijg je wekelijks coaching vanuit TeamFit én een mooi investeringsbedrag, dus dat word je niet zomaar! Volledige commitment vanuit de vereniging en een goede onderbouwing is een vereiste. Daarom heeft een mooi divers team de afgelopen weken gewerkt aan een indrukwekkend bidbook om de selectiecommissie te overtuigen waarom ODO graag wil deelnemen aan dit project.

Hoe nu verder…

30 juni 2020 is de definitieve selectie en horen we of ODO is geselecteerd als modelvereniging om vervolgens half september 2020 te starten met het project. Aan de ambitie en enthousiasme van het KV team zal het niet liggen.

Duimen jullie de komende twee weken dat ODO wordt geselecteerd?

UPDATE 30-6-2020: WE ZIJN GESELECTEERD!