Lenen van paal, korf en bal voor thuis

Vanavond was er weer een persconferentie waarin aangekondigd werd dat de periode van zoveel mogelijk binnen blijven wordt verlengd tot en met 28 april. Wij willen dan ook het mogelijk maken dat korfbalspullen, zoals paal, korf en ballen kunnen worden geleend. Heb je interesse? Neem dan eerst contact op met Rob (06-13717049) en kom dan zelf de spullen ophalen. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  1. Er wordt alleen aan leden uitgeleend,
  2. Een volwassene dient het begeleidend formulier te ondertekenen (door Rob overhandigd) en
  3. Er mag alleen op eigen terrein worden gekorfbald. Met die laatste voorwaarde willen we voorkomen dat er op openbaar terrein groepsvorming kan plaatsvinden en er voldaan wordt aan de meest actuele regels van de rijksoverheid.

We hopen op deze manier dat het balletje scoren in dit korfballoze historische tijdperk weer voor sommigen opgepakt kan worden. Hou vol! We moeten nog aantal weken….