Update Corona-virus 25 maart 2020, 20.30 uur

Gisteravond heeft het bestuur via Skype vergaderd. Veel zaken zijn nog onzeker, omdat we simpelweg niet weten wat de vooruitzichten op het gebied van het verloop van de ziekte en de bijbehorende overheidsbeslissingen zijn. Een aantal zaken weten we wel en daar willen wij als bestuur jullie van op de hoogte brengen.

  1. Zoals ook al vermeld op de KNVK-site zal ook de veldcompetitie tot de zomer niet meer plaatsvinden. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling – besluit de bond uiterlijk maandag 6 april (dezelfde datum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie).
  2. Het kamp zal niet doorgaan in 2020, maar wordt verplaatst naar het Pinksterweekend van 2021 (21 t/m 24 mei). Dit kamp zal dus voor de hele vereniging zijn: ouderen, jongeren, kinderen en ouders. Het kamphuis is al vastgelegd!
  3. We gaan er van uit dat het schoolkorfbaltoernooi, Tentenkamp (26 juni)  en het Beachkorfbaltoernooi (4 juli) door zullen gaan. We zullen dit echter per overheidsbeslissing moeten beoordelen.
  4. Wat gaan we dan doen als er geen veldcompetitie is? Het antwoord hierop heeft te maken met een combinatie van een aantal factoren: door de overheid vereiste restricties rondom bijeenkomsten en een eventueel programma georganiseerd door de KNKV, maken het moeilijk voor ODO om nu zelf een alternatief programma te organiseren. Het antwoord is dus dat we moeten afwachten en dat we jullie hiervan op de hoogte houden.
  5. Voor wat  echte korfbalbewegingsinspiratie tijdens onze ophokplicht kunnen we jullie het Instagram-account aanraden van Laurens Verbaan @korfbalfit. Leuke oefeningen door een echte leermeester!

Hou je taai in die huiskamers, wees voorzichtig en we gaan elkaar zeker snel zien op dat mooi verbouwde terras aan de Baanderheer!