ODO E4 – Thor (R) E1 (9-6)

Vanmorgen weer een spannende wedstrijd tegen Thor. Een prachtige eindstand van 9-6, maar het was behoorlijk spannend! Sanne en Youp hadden al een wedstrijd achter de rug bij E5. Gewonnen met 15-0!! Dus goed opgewarmd begonnen ze samen met Donna, Junaylee en Tjerk tegen de groen met zwarte tegenstanders. Er werd op elkaar gelet, goed naar elkaar gegooid, zodat E4 echt een team was! Wat groeit E4, we worden steeds sterker! Het is duidelijk zichtbaar dat de kids goed opletten tijdens de trainingen op dinsdag en donderdag, want alle geleerde tools worden tijdens de echte wedstrijd steeds meer ingezet!

In eerste instantie leek ODO een stuk sterker dan Thor, want 4-1 was snel gehaald. Daarna werd het steeds spannender, want Thor liet van zich zien en scoorde lekker. In de laatste 10 minuten werden de ouders op de tribune steeds stiller, want met nog maar 1 punt voorstand, bestond er een kansje op gelijk spel of verliezen. Gelukkig scoorde E4 een paar keer en was de uiteindelijke stand 9-6!! Top gedaan ODO E4!!