Maassluis E1 – ODO E2 (5-12)

Vandaag is het burendag voor de E2. De return tegen CKC Maassluis. De thuiswedstrijd was geëindigd met 8-7 op het scorebord. Beloofd een spannende wedstrijd te worden.
Om de dag wat ontspannen te beginnen deze keer op de fiets naar de tegenstander. Zijn we gelijk wat warm gedraaid.
Vooraf zoals gebruikelijk even de aanwijzingen van de coaches. De ballen goed in de handen spelen, de bal lekker rond blijven spelen en als het kan mag er ook een lange bal gespeeld worden.
Met dit in het achterhoofd begint de wedstrijd.
De eerste minuten hebben we wel balbezit, maar lukt het nog niet om de bal ook door de korf te krijgen. Iets waar Maassluis na 3 minuten wel in slaagde. Dit kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren! De altijd snelle Juliette (alias Sjinkie) weet de stand op 1-1 te brengen.
Tweede kwart; Tijn erin. Snel na de start kaboem, een strakke bal door de korf. Maassluis breekt snel uit en zet de stand weer gelijk, 2-2.
15 speelminuten heeft het moeten duren voor Fleur. Tot dat moment ballen op de rand, ballen tegen de korf, ballen er weer uit. Maar eindelijk, ook Fleur weet een treffer te maken.
Wat een tempo zit er in deze wedstrijd. Jullie spelen mooi over, spelen rond bij de korf en weten elkaar in een goede positie te zetten. Helaas weet Maassluis snel om te schakelen, na iedere score van ons weten zij snel terug te slaan.
Het resultaat zien we terug op het scorebord. Met 4-5 de rust in.
De fanclub van Juliette komt binnen, dus zij mag even 10 minuten bij haar supporter(s) zijn.
Na rust weet Maassluis de score weer gelijk te zetten, 5-5. Tijd voor ODO om echt te gaan knallen met die ballen! Het tempo blijft erin. Eva opent de score voor dit kwart waarin we 4 maal de korf weten te vinden.
Die mooie wedstrijd weten jullie toch ook weer spannend te maken! Fleur,…wat ga je doen…..die paal is van de tegenstander!! Blijdschap op de tribune,…..Fleur mist 😉
Om het goed te maken, gooit ze niet veel later in de goede korf wel raak.
Het laatste kwart breekt aan. Weten we dit mooie samenspel vast te houden?
Ja hoor! Goed verdedigen, snel overspelen, rondspelen bij de korf om een goede positie te krijgen. Daarmee gaan we verder!
Juliette heeft er zin in en knalt er nog wat in! Benjamin heeft nog niet gescoord, kan hij toch niet laten gebeuren…….