Van het bestuur: Voorjaarskriebels

Als afsluiting van een sportief weekend waarin de racewagens door ons dorp scheurden, er door ODO helaas meer werd verloren dan gewonnen, typ ik met een hoofd vol lentekriebels (een beetje te laat, sorry) dit voorwoord.

Want was vandaag (zondag) een mooie dag! Lekker in de prille voorjaarszon even bezinnen. Voor mij persoonlijk de perfecte dag om mijn moestuin voor te bereiden op aankomend plant, poot- en zaaiseizoen. En dat gaat mooi samen met de voorbereidingen van onze jaarlijkse potgrondactie. Deze staat dit jaar gepland op 13 en 14 maart. Beste vaders, zetten jullie zaterdagochtend 14 maart alvast in de agenda om mee te helpen om de zakken potgrond te bezorgen? En lieve moeders, willen jullie in de week van 1 tot 8 februari helpen met het rondbrengen van folders in Maasland en een aantal wijken in Maassluis? Vele handen maken licht werk! Helpers kunnen zich aanmelden via potgrond of een appje naar 06 -14645544 (Pien van der Meer).

En over voorjaarskriebels gesproken… Hoe staat het met de goede voornemens en dat zomerlijf? Was fit worden (of blijven) ook jouw goede voornemen voor 2020, maar schiet er na een paar weken alweer de klad in? Kom dan eens bootcampen bij ODO. Je wordt door de deskundige trainer van Fit Industries en de andere bootcampers gemotiveerd om door te gaan. Na drie weken weet je niet beter dat donderdagavond dé ODO Bootcamp avond is. De lessen zijn van 18.45 tot 19.45 uur en van 20.00 tot 21.00 uur en je traint de eerste twee keer gratis mee!

Samen sporten bindt, en of dat nou bootcamp of korfbal is. Dat bewijst de reünie van de Midweek groep afgelopen zaterdag in de Hofstede.: De Midweek is een groep oud-ODO spelers die op woensdagavond trainden en een eigen competitie hadden. Tijdens de reünie afgelopen zaterdag werden ook oude films vertoond van trainingen op de oude locatie voor de Katholieke kerk (huidige Hoefslag). Het was (nog steeds) erg gezellig!

Een hele goede week! Namens het bestuur,

Danielle Nicolaas-Kammeron