Achilles (Hg) F3 – ODO F3 (2-10)

Hi allemaal!

We begonnen afgelopen zaterdag lekker vroeg en vertrokken om 8:00.. niet iedereen was helemaal wakker maar de coaches ook niet helemaal :p maar gelukkig kwam dat allemaal later weer goed! Door wat probleempjes onderweg begonnen we helaas wat later met warmlopen maar hebben we toch nog even kunnen schieten. Eenmaal in de wedstrijd ging het de eerste paar minuutjes wat moeilijker omdat we allemaal nog even wakker moesten worden ;). We hebben wel goed gelet op het dakje maken onder de korf en dus ook gezorgd dat ze de eerste ronden ook op 0 bleven! Daardoor bleef het na de eerste 10 minuten ook 0-2! Voor de volgende 10 minuten hebben we vooral gelet op het schieten, dus niet van te ver. Dat ging ook super goed! dus op de goede afstand schieten zorgden er ook voor dat het opeens 0-3 stond! Toen kwam de superspeler van de tegenstander waar we even mee in de war zaten haha! Dus toen was het opeens 1-3. De superspeler was weer weg en meteen daarna scoorden wij weer! Toen kwam de superspeler er weer bij en wisten we weer dat we ook daarop moesten letten hierna waren de 10 minuten ook weer voorbij. Even wat eten en drinken (en Roos even snel naar de wc :p) en toen weer verder! Ik had het gevoel dat ik 1 keer knipperde met mijn ogen en het stond opeens alweer 1-5! Ik zei ook nog tegen Laura ‘wacht is er nou wat mis met de stand of staat het echt 1-5?’ maar het bleek te kloppen haha! In de laatste minuutjes van deze ronden stond het 2-6! Dan gaan we naar de laatste tien minuten! Ik heb hier super van genoten :p. Het ging super en we scoorden en scoorden! De uiteindelijke stand is dus ook 2-10! Gefeliciteerd allemaal! Iedereen heeft het super gedaan!, Mees jij ook nog bedankt voor het reserve zitten je deed het super!, Ouders bedankt voor de goede support :p en ik hoop jullie allemaal weer dinsdag te zien bij de training!