Was fit worden het goede voornemen voor 2020?

Was fit worden het goede voornemen voor 2020, maar schiet er na een paar weken alweer voorzichtig de klad in? Bootcampen bij ODO helpt je bij het vasthouden van jouw voornemens!

Bootcamp is een mix van kracht en cardio oefeningen. Lekker samen vlammen en is het gezellig. Jouw lijf en je persoonlijke doelen staan altijd centraal. En verder wordt er niet ingewikkeld gedaan: gewoon lekker sporten. Tijdens de ODO Bootcamp wordt je door de deskundige trainer van Fit Industries en de andere bootcampers gemotiveerd om door te gaan. En na drie weken weet je niet beter dat donderdagavond dé ODO Bootcamp avond is. Helemaal als je samen met een vriend of vriendin  komt Bootcampen. Geen miezerbui die je dan nog weerhoudt vast te houden aan jouw goede voornemens!

Interesse?
De bootcamp lessen worden gegeven op de (kunstgras)velden van ODO aan de Baanderheer 20 in Maasland. De lessen zijn iedere donderdagavond van 18.45 tot 19.45 uur en van 20.00 tot 21.00 uur en je traint de eerste twee keer gratis.

Meer informatie over de Bootcamp