ODO E5 – KCR E3 (0-15)

Wat was ik blij en tevreden na afloop van jullie wedstrijd! Waaaaat? We hebben met 0-15 verloren!!!??

Zo halverwege de wedstrijd kwam ik binnen en zag een leuk spelend ODO E5 met een enthousiaste Aron (fijn dat je er weer bij was Aron!) achter het scorebord en Tjerk die vandaag mee speelde. en wat speelden jullie goed samen!! Met aanwijzingen van Femke en Iris ging het overspelen echt hartstikke goed en kwamen jullie ook in de buurt van de paal. En met scoringskansen, waarbij zelfs de bal niet meer zo vaak geschoten werd als we goed verdedigd werden. Dat was allemaal zo leuk om te zien en het bewijs dat jullie elke week stapjes maken en op de training hard werken! De tegenstander van vandaag had al goed in de gaten hoe je een doorloopbal moet nemen, en scoorde heel vaak uit die doorloopballen…en dat is best wel knap. Voor jullie is het nog moeilijk om doorloopballen te verdedigen, en daardoor is de uitslag zo groot uitgevallen. Helaas lukte het op het einde net niet om er eentje te scoren…..We gaan op de training weer hard werken om ook te leren hoe je doorloopballen kan verdedigen….!

Tjerk, dan je wel voor het meespelen, dat deed je heel erg goed!!

 

Tot van de week op de training,

Rob, Iris, Femke en Remco!!