ONDO (G) E1 – ODO E1 (8-6) Net wel, net niet

Vandaag tegen ONDO. een team waar we nooit erg gemakkelijk tegen spelen. Hun omschakeling is razendsnel (ze bewegen al bijna voordat de bal in bezit is) waardoor hun uitbraak korfbal heel vaak succesvol is. En, zoals we week in, week uit zegen…..als we de taken niet goed uitvoeren met 100% inzet, dan kunnen we zo maar verliezen, van iedereen. Zo ook eigenlijk  ook vandaag. Vanaf het begin ging ONDO er vol voor en lukte er bij ons weinig. En kwamen we in de buurt van de paal dan werden de kansen gemist. Simpelweg een gebrek aan scherpte en concentratie. Zowel Frodo als Duncan zaten niet lekker in de wedstrijd en konden het niet omkeren. Romae en Minke vochten voor wat ze waard waren. Gelukkig was Tijn mee en kon zodoende in de 2e helft meespelen, voor zowel Duncan als Frodo. Tijn speelde goed mee maar kon ook het tij niet keren.

ONDO liep uit naar zelfs 7-2…..en na 33 minuten geploeter, rechtten jullie weer de rug en lukte er ineens veel meer. Van 7-3 naar 7-6 , kort voor tijd een afstandsschot van Minke die er in vloog maar afgekeurd werd voor verdedigen (..) en in de verwarring daarna lukte het ONDO om er nog een bal in te frommelen. Zo zie je maar dat volhouden en strijden kan helpen….En ook al vonden wij die bal van Minke niet verdedigd, we bleven er niet in hangen. De scheidsrechter floot een prima wedstrijd. Soms is het net wel, soms is het net niet…..

 

tot van de week weer, Sam en Rob