ODO F1 – Meervogels/Física F1 (9-4)

Hallo ik ben Anne

Voor de F1 en de andere mensen die het ook lezen.

Ik vond de wedstrijd  echt heel leuk. en we stonden eerst 0-2 achter en toen…………..

Toen ging het opeens heeeeeeeeel goed. wand toen scoorden wij er 2 en toen stond het opeens 2-2.en in de rust stond het al weer 3-2 voor ons.

Maar in de eerste helft waren we nog niet echt wakker. maar in de 2e  en de 3e helft waren we al wel wakker

en op het veld hadden we ook al tegen hun gespeeld. en na de rust scoorde de tegenstanders  3-3.Maaaaaaaaaaar wees gerust want Mees scoorde alweer de 4-3

en Feline scoorde ook de 5-3.En toen scoorde de tegenstanders weer en toen kwamen we beland met een 5-4. maar Fleur scoorden de 6-4

eigenlijk gaat het veeeeeeel te hard met de doelpunten.maar toen scoorde ik al de 7-4 en ook de 8-4 en ook de 9-4 en toen was de wedstrijd afgelopen.

En ik vond het heel leuk om dit verslagje te schrijven.