ODO E1 – Nieuwerkerk E1 (14-4)

Voor de wedstrijd hebben we het er over gehad waarom het in de 1e wedstrijden niet gelukt is om met veel pressie balbezit te heroveren. Hier wisten jullie geen antwoord op en we hebben nog een keer besproken welke voordelen dat kan hebben. Ook spraken we over het meteen willen schieten uit alle hoeken en standen zonder rondgespeeld te hebben. En was ik vooral benieuwd naar jullie antwoorden op het veld!
Nu, dat antwoord was er één om trots op te zijn! Na een wat aarzelende 1e 10 minuten speelden jullie met veel vertrouwen, pressie en werd er beter rondgespeeld. Het scoreverloop was er ook naar, en we bouwden de voorsprong geleidelijk mooi uit. Mooi, met leuke aanvallen en goed zicht op iemand die er misschien beter voor stond. Een duidelijke 14-4 overwinning en daar is niets aan afgedongen ! Én de bevestiging voor jullie én voor ons coaches dat dit spel tot resultaten leidt ! We zijn trots op jullie ! Deze week nog 2x trainen en dan een langere ‘winterstop’. De eerstvolgende wedstrijd is tegen koploper Korbis. Wij geloven er in!

Tot dinsdag ,
Sam en Rob