Die Haghe F1 – ODO F1 (4-12)

Vandaag mocht de F1 spelen tegen het Haagse Die Haghe. De plaats van actie was de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Het was wat zoeken naar de goede zaal (en daarna naar 2 goede palen en een bal), maar met 10 minuten vertraging konden we beginnen.

ODO begon flitsend met een 2-0 voorsprong door doelpunten van Feline en Mees. Die Haghe was fysiek erg aanwezig, dus wij moesten ook aan de bak om ons niet aan de kant te laten zetten.
Na een tegendoelpunt gooiden Mees en Feline er nog een bal in, zodat we het ook tegen een superspeler mochten opnemen.

Het tweede kwart kregen we eerst nog een doelpunt om onze oren, maar daarna gaven we gas en liepen we uit naar een 3-7 ruststand. Door het ruwe spel moesten we wel af en toe over een zere plek wrijven. Anne moest zelfs nog naar de kant.

In de tweede helft moesten we goed blijven verdedigen tegen 5 tegenstanders die er goed tussensprongen en goed lange ballen gooiden. Dat ging ons goed af. Fleur en Noëlle-Sophie onderschepten veel ballen en bleven koel verdedigen. Hun kansen werden helaas niet omgezet in doelpunten.
Anne kwam nog heel even terug in het veld en maakte gauw 2 goals voordat ze met haar knie de rest van de wedstrijd verplicht vrijaf moest nemen.

De laatste 10 minuten liepen we zelfs uit naar naar 4 tegen 12. Het is leuk om dit team zo goed te zien samenspelen en per wedstrijd te zien groeien.