ODO Oliebollentoernooi: Inschrijving geopend!

Na de Kerstdagen is het weer zover….op vrijdag 27 December houden we weer het bijna fameuze en altijd gezellige oliebollentoernooi in de Hofstede! Dit toernooi (we spelen op 3 pupillenvelden met teams 4 tegen 4) is ooit begonnen door selectie en jeugd elkaar te laten bestrijden (in een mix) op een wat meer ontspannen manier. Het werd groter en groter, en gezelliger en gezelliger, door naast alle senioren, junioren en B1 ook vooral oud leden en ouders van de jeugd aan te moedigen om deel te nemen en/of een team te vormen. Gezelligheid daar gaat het vooral om. De laatste paar jaar verzorgen we zelfs de mogelijkheid om te eten, er wordt een warm buffet geregeld tegen een redelijke prijs!

Vanaf 17.00 uur worden er al wedstrijdjes gespeeld (van circa 10 minuten), en het hoofdtoernooi start rond 19.00 uur. Tussendoor is er mogelijkheid om deel te nemen aan een heerlijk warm eten buffet, op inschrijving. Kortom, er is aan alles gedacht! De wedstrijden worden omgeven door gezellige muziek en uiteraard de heerlijke oliebollen en appelflappen. Met uiteraard ruimte voor een praatje en drankje aan de bar bij Sjee René. Meestal zijn we tot in de late uurtjes nog bezig!

Uiteraard kan je ook alleen komen kijken en mee eten en -drinken…. In de wandelgangen hebben we al veel berichten over deelname gehoord!

Schrijf je nu in!

Rob van der Hak & Frits van Manen