Fortuna/Delta Logistiek E1 – ODO E1 (11-6)

Gisteren dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd, na 2 oefenwedstrijden met elk een ander ODO . Tegen TOP helemaal top, tegen Albatros toch wat slordig. Tegen Fortuna hebben we al verschillende wedstrijden gespeeld en hoe was dat allemaal…ze zijn goed en snel en gevaarlijk. Als wij een TOP dag hebben dan kunnen we er van winnen. Zo niet, dan wordt het ene lastig verhaal. In het begin ging het spel weer op en naar, waarbij Fortuna 1 van de 2 kansen er in schoot en ODO maar niet scoorde uit heel veel kansen. Veel onrust aan de bal , direct willen schieten, geen geduld…noem maar op. Als dan ook het vizier niet op scherp staat….Met als gevolg een snelle 4-0 achterstand. Ook lukt het ons niet om de omschakeling zodanig te doen dat we konden onderscheppen. Fortuna was telkens weer los in de omschakeling. Uiteindelijk scoorden we wel, en op 6-3 hadden we zeker langs de kant er kan nog alles gebeuren maar helaas lukte dat niet en werd het voor ons een 11-6 nederlaag die je jezelf kan aanrekenen. Als je niet scoort dan win je niet… Juliette had nog een zeer verdienstelijke invalbeurt aan het eind van de wedstrijd. Dank je wel voor het meegaan!

We gaan van de week weer hard trainen en er over praten om weer op scherp te staan!!

 

Rob