ALO F1 – ODO F2 (15-8)

Verslag van vorige week.

ODO F2 – KVS / Maritiem F2  10 – 11

Hallo Meiden

De 1e competitiewedstrijd in de zaal zit erop en wat was het lekker spannend. Helaas hebben we de punten aan KVS mee naar huis moeten geven, maar met een beetje meer geluk hadden we ze zelf gehouden. We hadden voor de wedstrijd afgesproken dat we net als op de training goed naar elkaar zouden kijken bij het gooien en dat ging de 1e helft hartstikke goed. Ook hadden we afgesproken als KVS zou schieten we zouden proberen om snel te bal af te vangen en dan goed overspelend naar onze eigen korf te gooien. Hieruit hebben we een aantal mooie doelpunten gemaakt. In de 2e helft gingen jullie iets slordiger spelen en iets te snel gooien zodat de tegenstander er tussen kon springen. KVS kon daardoor ook een paar doelpunten maken en konden ze een voorsprong van 2 doelpunten nemen. Gelukkig waren wij wel zo sterk dat we dat verschil ook weer goed konden maken en stond het 5 minuten voor tijd 9-9. Hierna stonden we even 2x niet op te letten en was het ineens 9-11. We konden het verschil nog wel naar 1 doelpunt krijgen en hadden we nog een paar goede kansen, maar helaas wilde de bal er net niet meer in en was de tijd voorbij. Toch ben ik echt trots op jullie dat je tot het einde bent doorgegaan en we hadden echt wel meer verdiend. Deze week gaan we weer lekker trainen en er bij de volgende wedstrijd weer tegenaan.

Gr Wilco

Verslag ALO F1 – ODO F2

Vandaag moesten we tegen ALO en we hadden een nieuwe mascotte mee, Murphy, de pup van Iris.

We speelden vandaag eigenlijk best goed, maar de tegenstander had vandaag een tweeling in het veld.

Dat was best wel lastig want ze waren heel snel en als ze door elkaar heen renden wisten we niet meer wie we nou moesten verdedigen.

Toch hebben we nog wel best veel doelpunten, alleen ALO scoorden er vandaag wat meer.