ODO F1 – Dijkvogels F1 (13-11)

ODO F1 laat het verslag maar BEGINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!

In de eerste helft ging het gelijk helemaal goed in de wedstrijd tegen Dijkvogels. Maar in de tweede helft ging het mis want we stonden eerst 1-4 voor maar toen ging het mis want toen stond het opeens 4-5 want toen ging iedereen niet meer bij zijn tegenstander. maar in de derde helft ging het weer goed. en de eerste 5 doelpunten hat iedereen gescoord. Maar dat kwam ook  omdat we van sinterklaas een mascotte van hadden  gekregen. En op het eind stond het 11-13 voor ons. En in ieder geval vond ik het in een hele leuke wedstrijd en ik vond het heel erg leuk  om een verslag over de wedstrijd te schrijven en de volgende keer mag Feline het verslag schrijven.………………………………………………….. en verder weet ik niet meer wat ik moet schrijven!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes Anne