ODO E2 – Weidevogels E1 (16-6)

Zo, na wat vrije tijd en een super leuk kamp weer de wei in, ditmaal tegen een voor ons onbekend Weidevogels. Sommigen van ons waren nog een beetje onder de indruk van de superspannende wedstrijd van de E1, dat nipt verloor.

Juliette kon er helaas niet bij. Na een kort praatje gewoon de wedstrijd in met herhaling van de afspraken. Jullie zetten direct de juiste toon door heel veel druk te zetten bij balbezit van de tegenstander. Waardoor we weer veel balbezit heroverden. De voortzetting van dat bal heroveren ging meestal goed, daar waar het niet goed ging, waar we kleine foutjes maakten, profiteerde Weidevogels met een snelle uitbraak en goal.

Maar, jullie speelwijze is zo dat we heel veel kansen kregen, over alle 4 spelers. En wat opviel is dat jullie steeds meer leren te zien ‘of er iemand beter staat’, en vooral ook de technisch mooie schoten. Met een ‘rustig hoofd’. Dat belooft nog wat. Uitslag 16-6, dat zegt ook wel wat.

We gaan weer lekker verder werken aan de puntjes die nóg beter kunnen… Op de training!

 

Tot dinsdag,

Sam en Rob