ODO E1 – Fortuna/Delta Logistiek E1 (10-11)

Toppers van de E1,

Er stond een leuke wedstrijd op het programma afgelopen zaterdag; we mochten spelen tegen Fortuna E1! Bij de training hebben we geoefend op de snelle beweging naar binnen, als we de bal naar de insnij gooien. Dan kan geen één verdediger ons tegenhouden. Nu nog de taak aan ons om dit in de wedstrijd te gebruiken om veel goals te scoren.
Helaas kon Noah niet met ons meedoen, hij was nodig bij de D1. Wij hebben van een betrouwbare bron gehoord dat je het erg goed gedaan hebt. Erg mooi om te horen! Gelukkig wilde Minke bij ons reservezitten, heel fijn! In het praatje voor de wedstrijd hadden we het erover dat we vandaag het beste uit onszelf wilden gaan halen. Spelen als een kampioen, voor niemand bang hoeven zijn! Zo gingen we ook de wedstrijd in. We speelden makkelijk rond, zetten vaak een goede insnij neer en we hadden kansen genoeg! Ik heb veel mooie goals voorbij zien komen en heb ook een hard applaus van het publiek gehoord voor jullie! Het was een erg leuke en spannende wedstrijd om naar te kijken, waarbij de ene keer Fortuna voorstond en de andere keer wij weer. Eigenlijk is maar één moment dat je voor moet staan en dat is als de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd fluit. Helaas lukte ons dat net niet. Het voelde een beetje zoals bij Ajax, zo dichtbij maar net niet gewonnen. Na de wedstrijd merkte we dat de teleurstelling groot was, maar dat is helemaal niet erg en ook heel logisch. We hebben nog een kans om Fortuna terug te pakken, en daar zullen we weer heel hard voor moeten werken! Maar één ding is duidelijk, we hebben gezien dat we kunnen spelen als kampioenen en dat we kunnen winnen. Diana en ik zijn supertrots op jullie! Volgende week spelen we weer tegen Valto, dus dat belooft ook weer een mooie wedstrijd te worden. Publiek, erg bedankt weer voor het positieve geluid dat jullie elke week laten horen, daar hebben we wat aan!

Diana en Martijn