ODO 1 – Dijkvogels 1 (19-11)

Afgelopen zaterdag stond de derby tegen Dijkvogels op het programma. Voor deze wedstrijd liet ODO 2 zien wat ze kunnen, door te winnen van Pernix met 17-10. Na de warming up en het inschieten startte de wedstrijd. Met verzorgd korfbal, goede aanvallen en veel inzet probeerde ODO direct de voorsprong te pakken. Maar in de beginfase wist Dijkvogels toch nog een beetje aan te haken. ODO pakte wel de 1-0 voorspring door een doelpunt van Willem, maar Dijkvogels maakte al snel gelijk. Zo gebeurde dit ook bij de 2-1 en  2-2. Tot 4-3 wist Dijkvogels nog bij te blijven, maar daarna bleek wel dat ODO een maatje te groot was. In de eerste helft werd met goed fris aanvalsspel een ruime voorsprong gepakt. We bleven door scoren en ook verdedigend hadden we ook de controle. Helemaal lekker dat Willem en Nikki in de laatste minuut voor rust beide het gat van de korf weer wisten te vinden en daarmee hadden we een flink gat te pakken. De ruststand was 13-5. In de rust pepten we elkaar weer op om ook de tweede helft door te gaan en niet te verslappen. Begin tweede helft pakten we dit weer goed op en bouwde we de voorsprong uit, door onder andere mooie goals van Wouter. Helaas wisten we de korf aan het einde van de tweede helft minder makkelijk te vinden. We bleven wel vechten voor iedere bal en ook verdedigend bleven we veel druk geven. Toch wist de Dijk helaas wel iets dichterbij te komen. Maar het krachtsverschil was te groot om echt heel dichtbij te komen. Een goede overwinning van 19-11 was het resultaat! Lekker dat we totaal 4 punten met de selectie in Maasland houden en dat we er weer lekker in zitten met zijn allen. Nu doorpakken! Komende zaterdag om 16.00 weer thuis tegen ZKC!

Supporters en vooral ook Team van de Week D1 & D2 bedankt voor jullie support!