ODO E2 – Dijkvogels E1 (1-10)

Wat een verschil met de wedstrijd tegen Dijkvogels afgelopen week! Vandaag zonder Frodo (pols behoorlijk gekneusd); Sam moest helaas al snel mee met de A1 als reserve.
Vooraf afspraken gemaakt dat we heel goed zouden opletten met uitstappen, juiste hand, goed vrijkomen enzovoorts. En jullie hebben je keurig aan die afspraken gehouden, de hele wedstrijd door was te zien dat jullie heel erg je best deden om dat vol te houden. De keren dat het niet lukte, wist Dijkvogels direct te profiteren en te scoren. Het naar elkaar toe gooien ging dus een stuk beter! Aanvallen wisten we geen vuist te maken (het lukte niet helemaal). Natuurlijk waren er kansen en schoten, en jullie probeerden ook netjes in de aangeef te gaan staan en een doorloopbal te maken. als we de bal kwijtraakten lukte het ook weer meer om de bal te onderscheppen, dus ook daar leren jullie bij! In de verdediging lieten we steekjes vallen (niet opletten) Zo zie je dat als je maar even omkijkt of niet goed oplet, je je tegenstander kwijt bent. En ja, Dijkvogels benutte hun kansen wel..
Zo kom je uiteindelijk met 0 – 10 achter en begrijp ik ook heel goed dat jullie de moed een beetje laten zakken. Mooi om te zien dat jullie toch tot het laatst doorgingen en lieten zien dat je steeds meer bijleert! De beloning was een mooi doelpunt aan het eind.
Voor de buitenstaander zou de wedstrijd van vorige week (9-5) als een betere wedstrijd van Odo zijde kunnen zien.
Voor mij was juiste deze wedstrijd qua veldspel veel beter van jullie kant….

weer hard trainen deze week, en hopelijk kan Frodo er weer bij zijn, en Sam ook!!