ODO F1 – Fortuna/Delta Logistiek F1 (10-7)

Vorige week won F1 in zeer spannende wedstrijd uit bij Fortuna. Vandaag kwam Fortuna bij ODO op bezoek. Vorige week had ODO F1 veel moeite met goed vrijlopen, goed en op tijd gooien. Daar hebben we deze week veel op getraind. Ook voor de wedstrijd nog kort geoefend, met aan de buitenkant gooien. En wat ging het goed! Zo gaaf om te zien, dat jullie in 1 week zoveel bijleren. Het was echt genieten. Helaas wilde vandaag de schoten niet zo erg door de korf vallen. ODO had zoveel kansen. Gelukkig was Feline ‘gewoon’ scherp en ergens halverwege stond ODO 6-4 voor door 6 doelpunten door Feline. Maar Feline kan niet scoren, als de anderen de bal niet zo goed overgooien! Gelukkig werden de vele kansen van Emma ook nog beloond met 1 doelpunt. Benjamin scoorde 2 mooie afstandsschoten! en Lieke wist ook nog een keer te scoren. Ook super trots op de jarige Thijmen, die heel goed had geluisterd en veel ballen diep (en precies op maat) heeft gegooid op de supersnelle Emma en Feline! De laatste 10 minuten werd het weer even spannend, net als vorige week! Maar ODO bleef goed doorgaan! Eindstand 10-7!
(Oja, we zijn ook nog kampioen geworden! Maar het feest en de taart, doen we bij de laatste thuiswedstrijd!)
Komende week weer goed trainen en volgende week weer knallen, hopelijk vallen de doelpunten dan weer wat makkelijker!

groetjes Jakomijn