Fortuna/Delta Logistiek E7 – ODO E4

Hoi toppers van de E4, vandaag moesten jullie de return tegen Fortuna spelen. Vorige week met 7-2 gewonnen, dat moesten we minimaal evenaren. Alleen vandaag wel zonder de topscoorder van vorige week Brent en zonder de coaches Marieke en Gysa.
Gelukkig konden de pappa’s van Eva en Fleur deze taak waarnemen.
Iedereen mocht dus vandaag een hele wedstrijd spelen. En wat gingen jullie gelijk sterk van start, de eerste punten vielen al snel. Jullie waren goed aan het overspelen, er werd strak gegooid en goed gevangen. Sven stond weer heel goed de ballen af te vangen bij de korf, gaf zijn tegenstander maar weinig ruimte (tot grote frustratie van zijn tegenstander) en kon ook scoren. Merel die vandaag als jongen speelde, ook veel de bal had en een paar mooie doelpogingen. Helaas gingen ze er net niet in. Zoals die hele mooie doorloper aangegeven door Sven, helaas draaide die bal net de korf weer uit. Fleur die veel doelpogingen kon creëren en ook verzilveren. En Eva die ook goed in het spel zat, maar ook een fanatieke tegenstander had, kon uiteindelijk ook scoren.
Met elkaar zorgden jullie ervoor dat Fortuna moeilijk aan de bal kon komen. Al snel was er dan ook een grote voorsprong en dat gaf ruimte om ook wat meer te proberen, zo werden er bijvoorbeeld een paar prachtige doorlopers genomen.
Met een eindstand van 1-9 hebben jullie het echt fantastisch gedaan. Het is zo mooi om te zien hoe jullie als team iedere wedstrijd weer groeien! Op naar de return tegen Ondo!
Groetjes van een trotse toeschouwer