Met vijf enthousiastelingen (en twee enthousiaste coaches, drie enthousiaste ouders en een enthousiaste zus) vertrokken we naar Bleiswijk om aan te treden tegen de F2 van Weidevogels.

Helaas moesten we Emma missen, omdat ze op vrijdag de 13e toch nog geveld was door de griepgolf die al maanden door het land gaat.

We begonnen de wedstrijd goed. De twee teams waren goed aan elkaar gewaagd.
Wij kregen veel kansen, maar de bal viel niet door de mand.
Bij Weidevogels viel de bal wel goed en we kwamen in het eerste kwart achter.

In het tweede kwart veranderde er niet veel, we waren ongeveer even sterk, maar bij de tegenstanders viel er wel twee keer een doelpunt.

Na de rust kwam ODO eindelijk tot scoren. We hadden de hadden de korf al een flink aantal keer geraakt, maar nu scoorde Thijmen de 4-1. Kort daarna scoorde Feline de 4-2, 5-3 en 5-4. Hierna speelde Weidevogels veel met een lange bal naar de korf en maakten ze bijna alle kansen af. De eindstand was een vertekende score van 9-4. Tussendoor kregen we nog veel kansen. Youp, Merel en Tjerk waren ook dicht bij hun eerste doelpunt in deze wedstrijd.

Vanaf de kant was het een goede wedstrijd. Er werd goed verdedigd en goed overgespeeld voor goede kansen. Dat belooft heel veel voor komende zaterdag.
Een teamprestatie waar jullie allemaal trots op kunnen zijn.