De Meervogels F2 – ODO F2

Hallo allemaal,

De F2 van ODO mocht deze vroege morgen bij de Meervogels korfballen! Vorige week werd gewonnen door goed samenspel en werd er door goed verdedigen geen enkel doelpunt doorgelaten. Om weer te winnen moesten we dit vandaag weer doen.
In het begin ging het gelijk op, 1-1, 2-2, 3-3, 4-4. ODO was een beetje een chaos, veel te gehaast. Het was alsof de bal heet was en iedereen schoot veel te snel en van te ver.
Jenny gaf in de rust een vriendelijke preek met wat er moest gebeuren: rustig schieten en dichterbij schieten. Ook gooide de meervogels vaak een hele harde bal naar voren, dan moesten we allemaal snel mee rennen met onze tegenstander!
In de tweede helft gingen we dit doen, en toen gingen we meer scoren! We kwamen ver voor zelfs 4-11. Toen 7-11, er kwam een superspeler die hard kon rennen. Het werd heel spannend: 7-12, 9-13, 10-13… Gelukkig was er toen nog weinig tijd over, 11-13! Gewonnen! We staan nu eerste! Op naar volgende week.

Score: Eva 1, Benjamin 3, Tijn 2, Fleur 7

Groetjes Fleur