Vanaf donderdag: Bootcamp bij ODO

Korfbalvereniging ODO biedt in april en mei gratis bootcamp lessen aan. Donderdag 19 april start de Maaslandse korfbalvereniging met bootcamp lessen bij hun buitenlocatie op Sportpark de Commandeur. Doel hiervan is het sportaanbod voor huidige leden te verbreden en een nieuwe doelgroep aan de vereniging te binden. De bootcamp lessen starten komende donderdag en zijn tijdens een proefperiode van 6 weken gratis.

‘Het is de bedoeling we de bootcamp jaarrond gaan aanbieden en dat de ODO-bootcampers ook lid worden van onze vereniging. We gaan daarmee in tegen de stroom van betalen per keer of per maand, maar we denken dat dit de enige manier is waarmee bootcamp een integraal onderdeel kan uitmaken van de vereniging. En daarbij, lid worden van onze vereniging heeft alleen maar voordelen. Behalve uiteraard het sociale aspect, is het wanneer je vaker dan 24 keer per jaar meedoet, in veel gevallen ook goedkoper dan bij een commerciële fitnessclub!’, aldus voorzitter Jaap van Vliet.

Jip Regtop
De bootcamp lessen worden verzorgd door Fit Industries, de Personal Training Gym van Maasland en Maassluis van o.a. Jip Regtop. De lessen vinden plaats op iedere donderdagavond van 18.45 tot 19.45 uur tijdens de jeugdtraining en later op de avond van 20.00 tot 21.00 uur. ODO ziet de periode tot het eind van de veldcompetitie (2 juni) als een proefperiode waar mensen vrijblijvend kennis kunnen maken en de ODO het concept kan evalueren en waar nodig bijsturen.

Interesse?
De bootcamp lessen worden gegeven op Sportpark de Commandeur aan de Baanderheer 20 in Maasland en zijn in de maanden april en mei gratis. Iedereen die zijn mentale en fysieke conditie wil verbeteren, kan zonder inschrijving om 18:45 uur of 20:00 uur vrijblijvend deelnemen.