21 april: Opening accommodatie en Essies Verse Vis

Zaterdag 21 april a.s. bakt onze vertrouwde visboer Essies Verse Vis weer zijn overheerlijke kibbeling en lekkerbekken bij ODO.

In de tijd tussen de wedstrijd van ODO 1 (aanvang 16:00 uur) en het moment van aan tafel gaan openen we feestelijk onze nieuwe multifunctionele accommodatie.

Schrijf je nu in voor een kibbeling- of lekkerbekmenu à 7,50 p.p. Voor de kinderen van de basisschool  is er een kindermenu à 2,50 p.p.  De vijfde persoon uit een gezin eet gezellig gratis mee.

De kinderen starten met eten rond 17.30 uur  en de overigen vanaf ongeveer 18.00 uur. Zorg dus dat je op tijd bent!!!

De inschrijving is mogelijk tot donderdag 19 April a.s. en kan via deze link (inschrijven Essies), of via de ODO-website.

Blok ook alvast zaterdag 28 April en 2 Juni af in je agenda. De 28ste is er Saté je mee met ODO 2?, en op 2 juni is alweer de afsluiting van het veldseizoen. Ook hier proberen we natuurlijk weer voor een leuke en lekkere maaltijd te zorgen.

Vind jij het leuk om te helpen met de voorbereidingen en tijdens het eten na de thuiswedstrijden van ODO 1, schiet ons dan even aan. Alle handjes zijn van harte welkom.

Rob, Marlize & Pien

etenbijODO@gmail.com