ODO E2 – ONDO (G) E8 13-3

Zo dames, dat was weer een spetterende wedstrijd! Vanaf het begin gingen jullie er tegen aan en wisten bij balbezit heel veel druk te zetten op hen, opdat we de bal weer terug konden veroveren. En, dat lukte weer heel erg goed! Nieuw vandaag was dat we hebben afgesproken dat jullie zelf bij balverlies tegen elkaar gaan roepen om erbij te gaan en ‘vast’ te zetten. Dat zijn jullie natuurlijk gewend van mij te horen. Het is iets om te leren, dat je begrijpt wat er in de wedstrijd gebeurt en zelf daar op reageert en je teamgenoten helpt om ze daar op te wijzen. Als jullie dat alle 6 proberen, dan kunnen jullie nog sneller druk zetten. Het lukte nog niet helemaal (ik zou mijn mond houden en riep “ik hoor niets”) maar ik zie jullie denken en reageren. Komt vast wel goed, we gaan het veel oefenen! De wedstrijd verder zelf? Via 3-0 wist ONDO 2x tegen te scoren en daarna liepen we langzaam maar zeker uit naar een 8-2 ruststand. Na wat puntjes besproken te hebben, gingen we de 2e helft verder met nog eens 5 doelpunten voor en 1 tegen. Eindstand 13-3! Goed gedaan meiden!!

Rob