ODO A1 – Phoenix A1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Phoenix op het programma, een lastige ploeg maar een ploeg waarvan we zouden kunnen winnen. Het was belangrijk dat we deze wedstrijd met een voorsprong begonnen, met een vrije bal kwamen we op de 1-0 voorsprong. We bleven niet stil staan, de stand kwam op 3-0. Toch kwam Phoenix weer een beetje terug waardoor de stand 3-2 werd. Na een scherpe eerste helft, met veel kansen gingen we de tweede helft in met een stand van 8-6. In de rust werd er verteld dat we vooral de 2e helft niet moesten verslappen. Toch hebben we het weer spannend gemaakt met een stand van 10-9, hier gaan we meestal de mist in. Dat hebben we deze keer goed gemaakt. We hebben er met z’n allen voor gestreden (ook mentaal vanaf de bank). En hebben een mooie pot neergezet, de punten binnengehaald en hun het kampioenschap ontnomen, met een eindstand van 13-9.Iets waar we trots op mogen zijn :)!