ODO gaat naar de finale in de Ziggo-Dome

Update 11 februari: Inmiddels al ruim 40 inschrijvingen op de lijst om naar de Ziggo te gaan. 🙂

Later meer informatie.


Jawel, het duurt nog even maar de zaalkorfbalfinale 2018 komt er weer aan! het is nog niet bekend welke clubs in de finale staan, maar het zal ongetwijfeld weer een fantastisch spektakel zijn. Vorig jaar zijn we met een grote groep ouders en jeugdleden gegaan. Dit jaar willen we het nog grootser aanpakken! Hoe gaaf zou het zijn als we daar, alle ODO-ers bij elkaar een deel van de tribune bevolken? Iedereen is van harte welkom, spelende leden, hun ouders, vriendjes, vriendinnetjes…hoe groter de groep hoe leuker het wordt.

De Finale A-jeugd is om 13:30u , de Korfbal Leaguefinale is om 16:00. Er is die hele dag (7 april) geen reguliere korfbalcompetitie.

 

Wat kost dat?
ODO wil graag stimuleren dat onze jeugdleden naar zo’n evenement gaan, en draagt dan ook voor hen bij!. De prijs voor jeugd t/m 15 jaar is € 10,-/ticket ; ouder dan 15 jaar is € 16,95/ticket

Hoe gaan we erheen?
Net als vorig jaar willen we graag het vervoer zelf regelen met de ouders.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Vanuit ODO willen we in 1 keer een aantal kaarten aanschaffen, zodat we met zijn allen op dezelfde tribune kunnen plaats nemen. Via dit formulier kan je je alvast inschrijven; de betaling regelen we daarna.

https://www.facebook.com/events/2028542460763670/