ODO D1 – ALO D1

Zaterdag ochtend was het lekker uitslapen want we hoefden pas om 13:00 een wedstrijd spelen. Toen de wedstrijd begon was het al snel 1-0 voor ons! We kwamen steeds verder voor te staan, we moesten daarna wisselen van kant. Toen stond het 5-0. Ik weet het niet zeker maar volgens mij stond het bij de rust 9-1. Ze hadden in de rust gezegd dat als we allemaal zouden scoren kregen we donderdag een traktatie! Dus we gingen weer het veld op met nog 4 spelers die moesten scoren. In ons vak moest er nog 1 iemand scoren en dat was al snel gelukt! Daarna gingen we weer wisselen van kant, volgens mij met de stand 14-2 of zoiets. Bij hun moesten er nog drie scoren en dat is ook gelukt!🎊 We maakten er nog een paar goals bij en dat was de einduitslag 19-2!

Geschreven door: Bente Verboon