WION 2 – ODO 2 (14-12)

Na een mooie overwinning van vorige week en een week weer hard trainen mochten wij deze zaterdag ons bewijzen tegen WION. Na een sterk praatje van Alex zouden wij de wedstrijd weer met volle overtuiging gaan starten. De lucht zag er al erg drijgend uit en niet veel later kwam het ook met bakken uit de hemel zetten. Gelukkig was de regen maar kort en konden wij gewoon een kwartiertje later starten.
Met een iets andere voorbereiding begonnen wij ook aan de wedstrijd. WION was scherp en maakte al na 1 aanval het eerste doelpunt. Dat lieten wij natuurlijk niet gebeuren en scoorde ook gelijk de 1-1. WION bleef scherp de eerste minuten en liep uit tot een 6-2 voorsprong. Wij moesten meer hun spel gaan ontregelen voor in het vak om WION uit hun spel te krijgen. Het lukte redelijk en wij kwamen ook weer een beetje terug tot 7-6, met nog ongeveer 10 minuten te gaan in de 1e helft. De kansen waren er genoeg, maar het scoren lukte bij ons helaas niet. Bij WION vielen ze helaas wel goed door het mandje en kwamen we op een ruststand van 11-6.
Wij moesten nog meer het spel van hun gaan ontregelen en het vertrouwen houden om deze wedstrijd nog te kunnen winnen. De 2e helft begon en Mark scoorde al snel het eerste doelpunt na rust. Ook het 2e doelpunt na rust was voor ons. Het kon nog en dat wisten wij ook. Met nog een aantal wissels in de 2e helft kwamen wij steeds dichtbij WION. Wij wisten nog 6x te scoren in de 2e helft, maar dat was helaas niet genoeg om de scoren helemaal naar ons toe te trekken. We verloren de wedstrijd helaas met 14-12. Diana en Thijs bedankt voor het meedoen!Thuis pakken wij WION gewoon terug. Groetjes Daphne. (Ik geef de pen door aan Moerman)