Phoenix E1 – ODO E1 (4-3)

Lieve meiden,
Na een weekje hard te hebben getraind. Mochten wij nu richting Zoetermeer voor een wedstijdje tegen Phoenix E1. Isa zat in Londen dus die kon er helaas niet bij zijn. Met veel regen onderweg, was het gelukkig wel droog met de wedstrijd. Jullie begonnen erg goed en kwamen al heel snel 1-0 voor. Jullie speelde super en bleven dit naar mijn verbazing ook volhouden. Phoenix scoorde helaas ook door kleine foutjes van ons. Zo stonden wij in de rust 3-2 achter. 1 punt verschil met nog een halve wedstrijd te gaan. Ook de 2e helft begonnen jullie super goed en scoorde jullie al heel snel de 3-3. Wat was het spannend en wat hebben jullie je best gedaan. Helaas wist Phoenix er één meer te scoren dan jullie en eindigd de wedstrijd onterecht in 4-3. Met een hoop onterechte beslissingen van de scheidsrechter hadden jullie het zeker verdiend om te winnen. Jullie hebben echt super goed gespeeld. Wij gaan de komende weken weer lekker trainen en volgende keer zijn de punten voor ons. Ik ben trots op jullie! Daphne.