INTAKE1718 | Wouter Goedendorp

In de reeks INTAKE1718 maken we kennis met de selectiespelers van het komende seizoen 2017-2018. Vandaag spreken we Wouter Goedendorp.

Hoi Wouter, hoe was je vakantie?
Ben deze vakantie lekker 10 dagen naar Kos geweest met ex korfballer Max van Viersen. Ondanks de aardbeving hebben wij een top vakantie gehad! Heel lekker gegeten en af en toe een klein biertje gedronken ?.

Ondanks het kleine biertje wel een beetje fit aan de voorbereiding begonnen?
Na een lang seizoen heb ik geprobeerd met een niet al te grote achterstand te beginnen aan de selectie periode. Ben een paar keer gaan sporten in Nederland, maar in Kos heb ik weinig aan sport gedacht. Toch vielen de eerste trainingen en oefenwedstrijden niet tegen en waren zeer geslaagd! Op naar de competitie!

En als de competitie dan start, welk gevoel van vorig jaar wil je meenemen?
Deze vraag is misschien voor andere lastiger dan voor mij ?. Ondanks dat de uitwedstrijd tegen Maassluis veel beter was, was de thuiswedstrijd toch wel heeel lekker! Als je zo in de laatste seconde de winnende mag maken is geweldig! ??
Als laatste jaar junior heb ik veel geleerd in de selectie afgelopen jaar. Ik hoop dit jaar nog meer stappen vooruit te gaan maken en zo doorgroeien naar een belangrijke rol binnen de selectie. De nieuwe accommodatie ziet er echt zo mooi uit! Er zijn vele handen handen voor nodig geweest. Maar ik denk dat iedereen met een ODO hart met trots rond loopt bij ODO als je kan zeggen dat je voor deze club speelt.

 

En je gaat dit jaar ook een team trainen geven?
Klopt, dit jaar ga ik met Willem van Vliet de C1 trainen/coachen. Zelf heb ik niet heel veel ervaring met coachen. Maar ben er van bewust dat ik van Willem veel ga leren! De kinderen die in C lopen dit jaar heb ik al veel rond zien lopen maar nog niet heel veel zien spelen, maar daar komt snel verandering in! Heel veel zin om aan de slag te gaan ??